Hoe facturatiegegevens toevoegen aan een google ads account?

Google Ads is een krachtig advertentieplatform waarmee bedrijven effectief hun doelgroep kunnen bereiken. Om advertentiecampagnes uit te voeren op Google Ads, moet je facturatiegegevens instellen om de kosten van je advertenties te betalen. In deze stapsgewijze handleiding zullen we je door het proces leiden om facturatiegegevens aan je Google Ads-account toe te voegen, zodat je een soepele en naadloze advertentie-ervaring hebt.

Stap 1: Log in op Google Ads

Begin door de Google Ads-website (ads.google.com) te bezoeken en in te loggen met je Google-accountgegevens.

Stap 2: Ga naar Facturatie-instellingen

Zodra je bent ingelogd, kom je op het Google Ads-dashboard. Zoek het tandwiel-icoon (tools en instellingen) rechtsboven op de pagina. Klik erop en er verschijnt een dropdown-menu. Selecteer "Instellingen voor facturering" onder de factureringskolom.

Stap 3: Navigeer naar Facturatie-instellingen

In het gedeelte "Facturering en betalingen" klik je op "Betaalmethoden" in het linkermenu. Hier vind je opties om je facturatiegegevens te beheren.

Facturatie-instellingen

Stap 4: Voeg een Betaalmethode toe

Op de pagina "Betaalmethoden" zie je eventuele bestaande betaalmethoden die aan je account zijn gekoppeld (indien je die hebt). Om een nieuwe betaalmethode toe te voegen, klik je op de blauwe knop "Betaalmethode toevoegen".

Stap 5: Vul Bedrijfsadresgegevens in

Je wordt gevraagd om het land of grondgebied van je bedrijfsadres en het feitelijke bedrijfsadres op te geven. Deze informatie is noodzakelijk voor facturerings- en juridische doeleinden. Vul de juiste gegevens nauwkeurig in.

Bedrijfsadresgegevens

Stap 6: Kies de Optie Creditcard of Debitcard

Google Ads biedt de mogelijkheid om creditcards of debitcards als betaalmethode te gebruiken. Selecteer deze optie om verder te gaan.

Stap 7: Voer de Gegevens van je Kaart in

Voer de vereiste informatie in voor je creditcard of debitcard, inclusief het kaartnummer, de vervaldatum en de CVV (de driecijferige beveiligingscode die meestal op de achterkant van je kaart staat). Controleer of alle gegevens juist zijn ingevoerd om problemen met betalingen te voorkomen.

Stap 8: Verifieer en Sla op

Nadat je de vereiste informatie voor je gekozen betaalmethode hebt ingevoerd, controleer je of alle gegevens juist zijn. Eventuele fouten of onjuiste informatie kunnen later betalingsproblemen veroorzaken. Na het verifiëren klik je op de knop "Opslaan" om de betaalmethode aan je Google Ads-account toe te voegen.

Stap 9: Facturatieverificatie (voor nieuwe accounts)

Voor nieuwe Google Ads-accounts kan er een facturatieverificatieproces zijn. Dit proces omvat een kleine tijdelijke betaling aan je betaalmethode, die later wordt terugbetaald. Het helpt Google om de authenticiteit van de opgegeven betaalmethode te verifiëren. Houd je bank- of creditcardafschrift in de gaten voor deze verificatiebetaling.

Gefeliciteerd! Je hebt met succes facturatiegegevens toegevoegd aan je Google Ads-account. Nu ben je klaar om advertentiecampagnes te starten en je doelgroep te bereiken via het krachtige advertentieplatform van Google.

Het toevoegen van accurate facturatiegegevens is een cruciale stap om succesvolle advertentiecampagnes op Google Ads te kunnen uitvoeren. Door deze eenvoudige handleiding te volgen, kun je gemakkelijk je betaalmethode en facturatiegegevens instellen, zodat je een soepele en probleemloze advertentie-ervaring hebt. Nu je dit proces hebt voltooid, kun je je richten op het maken van overtuigende advertenties, het optimaliseren van je campagnes en het behalen van je advertentiedoelen op Google Ads. Werk samen met Create Your Matrix voor deskundige begeleiding en start een succesvolle advertentiereis met Google Ads. Veel succes met adverteren!

BOEK EEN GRATIS ORACLE-SESSIE
Je kunt ons vinden op sociale media